Čelsi kiksnuo protiv Kristal Palasa, Njukasl savladao Totenhem!
Fudbaleri Njukasla, Foto: Richard Lee / Shutterstock Editorial / Profimedia

sjajni mečevi

Čelsi kiksnuo protiv Kristal Palasa, Njukasl savladao Totenhem!

Dva zanimljiva duela obeležila su treće kolo Premijer lige

Objavljeno:

Njukasl je i treći put uzastonpo na svom terenu slavio protiv Totenhema – 2:1. Prema onome što je viđeno na terenu verovatno i nezasluženo, ali fudbal je takva igra, domaći su iskoristili svoje šanse, gosti to nisu učinili.

Na kraju, presudio je pogodak Isaka iz 78. minuta, bila je to fantastična kontra, Marfi je izbegao ofsajd zamku, umakao odbrani Pevaca, ušao u šesnaesterac i potom kao na tacni uposlio Isaka, Šveđaninu nije bilo teško da loptu ubaci u tada već praznu mrežu.

Detalj sa meča trećeg kola Premijer lige između Njukasla i Totenhema
Detalj sa meča trećeg kola Premijer lige između Njukasla i Totenhema foto: Paul Currie/Tottenham Hotspur FC / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prethodno, Njukasl je poveo u 37. minutu, kad je Barns pogodio na asistenciju Kelija. Pevci su bili bolji rival u drugom poluvremenu, a inicijativu su krunisali kad su u 56. minutu „naterali“ Brna da postigne autogol.

Imali su Postekogluovi izabranici potom nekoliko prilika da preokrenu rezultat, najbolju u 74. minutu Medison, ali je Poup uspeo da odbrani njegov pokušaj. Kazna je usledila četiri minuta kasnije.

Čelsi očigledno čeka još jedna teška sezona. Naravno, teško je bilo koga tek tako pobediti u Premijer ligi, posebno u gradskom derbiju, ali Plavci nisu potvrdili ulogu favorita protiv Kristal Palasa – 1:1.

Detalj sa meča trećeg kola Premijer lige između Čelsija i Kristal Palasa
Detalj sa meča trećeg kola Premijer lige između Čelsija i Kristal Palasa foto: Nigel Keene/ProSports/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

A krenulo je odlično po domaćina, u 25. minutu Palmer je uposlio Džeksona, koji je pogodiou drugom meču uzastopno u Premijer ligi.

Ipak, Palas je bio potpuno ravnopravan rival u nastavku, a izjednačio je u ranoj fazi drugog poluvremena, u 54. minutu pogodio je Ebereči Eze. I on je bio strelac drugi put uzastopno.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

Espreso / Sportklub


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.